Tidligere nyheder

Den 10. marts 2019

Den 10. marts ­fik vi den triste besked om at vores æresmedlem Bambi er død, 92 år gammel

Bambi var som en mor for flere generationer af unge Novanesere. Hun var et socialt midtpunkt, og med utrættelig energi sørgede hun for at klubben så ordentlig ud og at der var kulinarisk basis for nogle gevaldige fester. Hun syede også cockpitovertræk til alle og de blev tilpasset den enkelte roers ønsker og behov. Hvis ens overtræk gik i stykker blev man kaldt ’flå-busse’ og så blev overtrækket repareret.

Bambi, som faktisk hed Inger Nielsen, blev æresmedlem i 1975 og gjorde uden officielle titler et stort arbejde for klubben. Man kan ikke sige Bambi uden at nævne Preben og deres søn Torben, som også har ydet en stor indsats for NOVA. Du kan læse mere i vores jubiskrift fra 1998.

Æret være Inger Bambi Nielsen’s minde.

Jeg glæder mig til 2019 rigtigt går i gang

Jeg glæder mig, til vi igen skal på vandet med sådanne forhold

Standerhejsning i Nova 2018

5. maj 2018 holdt vi standerhejsning.

Vejret var godt, stemningen var god, vi roede løb, formanden holdt tale, vi hejste standeren, og vi spiste god middag.

God rosæson 2018!

Nytårsafslutning i Nova

31. december 2017 roede vi champagneroning i herligt vejr - ingen is på vandet, tørvejr og ikke ret mange bølger:

I 2017 nåede vi op på 34.851km i alt.

14 roere nåede over 1000 km i år og 40 nåede over 200.

Tillykke til Anders, Elsebeth, Dorte, Torben, John, Frederik, Anne, Steen, Lene, Morten A, Lars, LP, Charlie og Jan, som nåede over 1000 km. og tillykke til Søren og Nina som nåede over 750 km og dermed også fik flidspræmie.

Her er 11 af de 16 som fik champagne i flidspræmie i år: