Klubhistorie 2020-2022

Fra 14. marts 2020 til 1. februar 2022 var Danmark i perioder lukket helt eller delvist ned pga COVID-19 epidemien, men i åbne perioder var NOVAs medlemmer aktive. 

 

2022

Nytårsaften i NOVA blev også nået inden året blev til 2023.

Tirsdag Aftens Roning i oktober - november - december, når vejret tillod.

Julefrokost sammenskudsgilde i december

Luciaroning Tirsdag d. 13. december er Luciadag og dermed tid til Novatraditionen Luciaroning. Vi ror kl. 18, så kom i god tid, så du kan nå at få pimpet din kajak og/eller dig selv med Lucialys (medbring selv). Det kræver vinterroret at være med på vandet. Der er gløgg og æbleskiver bagefter, estimeret omkring kl. 19, men vi skal lige på vand igen, før vi kan sætte gang i det. Vi håber at se rigtig mange af jer til vands og til lands.

Søndagsrotur på søndag den 4. december 2022 kl. 10, hvis vejret er til det. Selv om det er vinter, kan vi sagtens ro, når vejret tillader det. Hvis du ikke har vinter-ro-ret selv, så kan du godt være med til vinterroning alligevel - selvfølgelig afhængig af, hvor mange erfarne roere, vi bliver, og hvordan vejret er. Vi krydser fingre for fladt vand :-) Og så er der kaffe, te og kage efter roturen.

Skøjter Kom og stå på skøjter med resten af Nova næste søndag 27/11 kl. 14 i Østerbro Skøjtehal, Svendborggade 34-36.

Støt brysterne for alle tøser, damer og kvinder 8/10 i Kajakklubben Nord med 9 deltagere fra NOVA. Støt klunkerne blev desværre aflyst. Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.

Årets begynderhold afholdte sædvane tro Standerstrygningsfest. Det blev holdt 1. oktober.

Vi tager på klubtur til Samsø d. 15. - 18. september 2022. Alle medlemmer i Nova med EPP2 kan deltage. Vi pakker kajakkerne på traileren og kører til mit og Anders’ sommerhus på Samsø. Roturene planlægges afhængigt af vind, vejr og humør. Vi ror så langt, vi har lyst. Vi laver mad sammen, fortæller vilde ro- og røverhistorier omkring bålet og nyder stjernehimlen over Samsø.

Torkil holdt havkajak kursus i august og september. 

Thurø Rundt Vi er en lille gruppe, der vil tilmelde sig Thurø Rundt søndag den 21. august. Det er 20 km, men de udbyder også et Trimløb på 10 km. Jeg laver gerne en samlet tilmelding, hvis andre går med samme tanker. 

Rustne Redninger og Rabarberkage Lørdag den 13. august kl. 13:00 øver jeg mine redninger: strandstart, selvredning og makkerredning … Det sidste kræver jo en makker, derfor håber jeg andre har lyst til, at mødes med mig og som tak for hjælpen bager jeg rabarberkage.

Fredagsfællesroning og grill i klubben juni og juli.

Sankt Hans og traditionen tro håber vi at kunne spise vores medbragte mad på broen. Grillen tændes 18:30 ish. Herefter ror vi op til fortet og ser bålet blive tændt kl 22:00

NOVAs 99 års fødselsdag og tilhørende fødselsdagsløb lørdag d. 11. juni 2022.

Forårsarbejdsdag i Nova lørdag den 23. april fra kl:10:00 til ca. 15:00. Det er tid at give klubhus og kajakker lidt kærlig omsorg, så kom forbi LØRDAG 23. APRIL Så vi i fællesskab kan få klubhus, kajakker og bådskur klar til den nye sæson. Vi starter dagen med lidt formiddagshygge – hjemmebagte boller og en kop kaffe/te kl. 10:00.

 

2021

IPP3 Fitness/Kap Kursus i NOVA weekenden 21.- 22. august kl. 9:00-17:00 afholdes der IPP3 kursus i Nova. 7 personer deltager i kurset, så der vil være aktivitet i klubstuen og kajakker der er reserveret.

Klubmesterskab Der afholdes klubmesterskaberne søndag 29. august kl. 15:00. Vi glæder os til at se jer til en dyst på vandet.

Bådauktion Mangler du en kajak til sommerhuset? Vi holder bådauktion lørdag 12/6 kl. 15:30. Vi skal af med følgende kajakker: Vejr og Vind, Pluto, Fenja85, Saturn og Flyvefisken.

Rengøring med Corona kalenderen Husk at udfylde din del af "Corona kalender" så vi kan holde klubben åben. "Corona kalender" finder du i menuen på hjemmesiden når du er logget ind. God tur på vandet

Generalforsamlingen afholdes i klubbens lokaler, Strandparksvej 40, Hellerup Havn, onsdag den 2. juni 2021 kl. 19, hvis COVID-19 restriktionerne tillader det.

Invitation til standerhejsning lørdag 1/5-21. Kl 14 er der K1 standerhejsningsløb. Kl 15 Formandens tale med kransekage og bobler, standeren hejses, uddeling af 1000+ trøjer og 2020-KM-bobler. Grundet COVID-19 restriktioner foregår det udenfor med max deltagerantal på 50, Vi håber på godt vejr og glæder os til at se jer.

 

2020

Standerstrygning 3. oktober 2020 kl. 14 På grund af det øgede smittetryk er vi nødt til at begrænse standerstrygningen til et minimum.  Det bliver derfor som til standerhejsningen: 1) Begrænset fremmøde - foran klubben mødes kun ganske få: Formanden holder tale, Dame-klubmesteren stryger standeren, og et medlem håndterer kameraet. 2) Live-streaming på facebooksiden for Nova - Så kan I følge med derhjemme. 3) ikke noget løb. 4) ingen fest. Vi afholder talen kl. 14 og stryger standeren straks efter talen.

Reparationsuge I uge 45 har vi mulighed for at låne sejlklubbens malerkabine til at reparere vores kajakker. Det vil sige, at der er plads til at foretage både lidt mindre og lidt større reparationer, og dermed sikre at klubbens kajakker bliver vedligeholdt. Men det gøres ikke uden jeres hjælp. Er der nogen af jer Novanesere, der vil være ansvarlige for det og kan have et overblik? Og er der nogen der vil hjælpe med det i løbet af ugen? Det kan være alt fra at fx. lappe hakker i stævnen med epoxymaling til at sørge for, at cockpitkanten står skarpt igen.

Klubmesterskab Sommerferien er for mange så småt begyndt, og vi håber at I får lejlighed til at få nogle gode kilometer i armene. Og I har noget helt særligt at træne jer op til, for søndag den 16. august om eftermiddagen afholder vi Novas årlige klubmesterskaber. Vi dyster i de sædvanlige distancer. Husk at der et løb særligt for vores begyndere. Man tilmelder sig til løbene i Nova på selve dagen. Hvis ikke I er på vandet, så er der også mulighed for at dyste i en ny disciplin: "Årets Novanerserkage". Flere detaljer følger i starten af august. Sommerhilsner fra bestyrelsen

Begyndere 2020 Nova optog 20 nye medlemmer/begyndere i starten af marts og nu går vi gang med undervisningen. Vi starter op med en kort intro til klubben samt svømmeprøver på lørdag 6. juni kl. 10 og kl. 14. Derefter er der tilrettelagt et koncentreret program. Første dag 8. juni, sidste dag 9. august. Kajakker med blåt bånd vil være reserveret til begynderne i ovenstående tidsrum. Rigtig hjertelig velkommen til vores 2 nye begynderhold. Ta’ godt imod dem.

COVID-19 Standerhejsning 2. maj 2020 kl. 15. Vi er på grund af COVID-19 nødt til at holde standerhejsning på en noget anden måde i år. Det bliver med: 1) Begrænset fremmøde - foran klubben mødes kun ganske få: Formanden holder tale, et medlem hejser standeren, og et medlem håndterer kameraet. 2) Live-streaming på facebooksiden for Nova - Så kan I følge med derhjemme. 3) ikke noget løb. 4) ingen fest. Vi afholder talen kl. 15 og hejser standeren straks efter talen.

Instruktørkursus på terrassen i kommende weekend. DKF har godkendt, at Nova afholder det planlagte instruktørkursus i kommende weekend 25. og 26. april kl. 9-16, hvis det blot foregår udendørs. I skal derfor være opmærksomme på, at vores terrasse vil være centrum for kursusaktivitet frem til frokost begge dage. Der vil desuden være kajakker, der er reserveret.

Samsø tur i august 2020 Så går turen til Samsø igen d. 27 til 30 august. For dem der ikke har prøvet turen før kan vi sige at der er smult, ro vand stort set uafhængigt af vejret.